woensdag 30 oktober 2013

Ingezonden bericht m.b.t. zaak familie van den Brink/ Minkema (Schoorl - Noord Holland)



(INGEZONDEN BERICHT)

Geachte Inspectie Jeugdzorg,
Al enkele jaren volg ik de gebeurtenissen rondom: D. J (9) en N.V. v d B (15), dochters van Ben van den Brink en Leonie Minkema uit Schoorl. Beide meisjes zijn, zoals bij vele lezers reeds bekend is, door valse vertegenwoordigers van Buro Jeugdzorg Noord-Holland, met medewerking van enkele pedolitieagenten en vervalste rechtbankdocumenten in september 2009 uit het ouderlijke huis in Schoorl ontvoerd.

Officieel was er alleen een Ondertoezichtstelling uitgesproken.

Inspectie Jeugdzorg heeft bevestigd dat deze kinderen (en met hen vele andere kinderen) jarenlang op illegale wijze uit huis zijn geplaatst zonder geldige indicatiebesluiten. Dit is des te schrijnender omdat een groep onderzoekers onder leiding van vader Van den Brink, heeft vastgesteld dat zijn dochters sinds september 2009 in een geheel zwart pedofiel circuit zijn 'opgevangen' en op sadistische wijze mishandeld en seksueel misbruikt zijn.

Waarom zijn de meisjes nog steeds niet thuis, na vier jaar pure ontvoering, waarbij zij ook seksueel misbruikt zijn?

Zonder geldige indicatiebesluiten?

Is dit kinderbescherming?

Gezinnen worden kapot gemaakt. En die kinderen moeten gezond weer de maatschappij in?

De meisjes willen bij hun ouders zijn, maar mogen hen bijna nooit zien. Het komt er nu op aan de meisjes zo snel mogelijk te bevrijden uit het zogeheten Wilmahuis in …. Zoetermeer en hen veilig terug te laten keren naar hun gezin. Voor een kind telt iedere dag. Zij kunnen geen jaren wachten.

Thuis is de plek waar ze zich veilig voelen, bij hun liefhebbende ouders. De onvoorwaardelijke liefde voor hun dochters en de gedrevenheid om hun meiden te bevrijden uit het 'gezinshuis', raakt mij diep.
De zaak is zo ernstig dat ik aandring op een grondig onderzoek door eerlijke rechercheurs die echt iets om kinderen geven en de onmiddellijke bevrijding van deze meisjes, die niemand iets misdaan hebben.
De ouders moeten hen direct kunnen ophalen.

De meisjes hadden allang thuis moeten zijn! Zij verkeren mogelijk in levensgevaar, door de onthullingen over het pedofielennetwerk.

Voor ouders is er niets ergers denkbaar dan als hun kinderen iets vreselijks overkomt, zonder dat ze hen konden beschermen. Ik heb er vertrouwen in dat er nog mensen zijn die echt om kinderen geven en die aan waarheidsvinding doen. Met dank voor ieders aandacht en (re)actie.

Hopende op een omwenteling van onderdrukking naar eerlijkheid, vrijheid en recht voor eenieder, want, Zoals de de Morkhoven hoofdactivist Marcel Vervloesem het nog onlangs uitdrukte: “De toestand in Nederland is onbeschrijfelijk.”

Update:
Wilmahuis is bijna volledig ontmaskerd.De traumatiserende en levensbedreigende situatie voor de meisjes en de andere kinderen, is tot me doorgedrongen. Enkele keren was ik van de partij bij een protestactie, om deze zaak aandacht te geven en de ouders en hun dochters te steunen.

De laatste twee keer weggestuurd door dezelfde politieagent. Ik vraag me af of deze waarschuwing in het politiesysteem terug te vinden is. Is het gewoon een geval van dat regels belangrijker zijn dan mensen (kinderen!), of is het een afdekactie om de ontvoering en het misbruik doorgang te laten hebben?

Hiervóór kwamen er twee agenten op mountainbikes. Vooral een van hen was redelijk.
Hij zei zelfs tegen Ben van Den Brink: "Het is wel schokkend wat je allemaal vertelt" en "Dat moet frustrerend zijn." Hij kon zich voorstellen dat we hier stonden!

Ook bijna iedere instantie in Zoetermeer is nu op de hoogte.

Het gezin kan iedere publiciteit gebruiken, om deze zaken aan het licht te brengen, zodat het niet meer afgedekt kan worden.

Beleefde groet,
Sarah Morton.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Omwille van privacy redenen heeft de redactie diverse volledige namen uit het ingezonden bericht veranderd in initialen.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.